Jouw kennis bijspijkeren

6 - 10 februari 2023 | Jaarbeurs | Utrecht

Activiteiten

BouwBeurs 2023 heeft een breed contentprogramma en een ruim aanbod aan slimme en duurzame oplossingen.

Bezoek een van de pleinen, of rust uit terwijl je luistert naar een belangrijke speler in het BouwBeurs Nieuwscafé.

Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die je zeker gaat aantreffen. Kom regelmatig terug voor de laatste updates en maak jouw bezoek aan BouwBeurs 2023 er een om nooit te vergeten.

BouwBeurs Nieuwscafé

Het BouwBeurs Nieuwscafé (powered by aannemer.nl) staat in het teken van actuele en interessante onderwerpen die de bouw raken. Ondernemers, fabrikanten en captains of industry worden heel de week geïnterviewd. Gastheer is Frans Reichardt. Het BouwBeurs Nieuwscafé is te vinden in de doorloop tussen hal 7 en hal 8.

Glaspaviljoen

Op het Glaspaviljoen, in samenwerking met de Vakgroep GLAS van Koninklijke Bouwend Nederland, vind je alle innovaties en ontwikkelingen die op het gebied van glas denkbaar zijn.

Op 9 februari wordt de Glas Award 2023 uitgereikt aan het project dat vlakglas het beste heeft toegepast in het interieur en/of exterieur van een gebouw.

Houtpaviljoen

Het Houtpaviljoen is een initiatief van bedrijven en organisaties uit het brede houtvak in
zowel Nederland als buitenland. Stuk voor stuk ondernemers die hout een warm hart toedragen. Hout is immers een betrouwbaar, flexibel, gevarieerd, hightech en milieuvriendelijk bouwmateriaal van hoge kwaliteit. Het Houtpaviljoen op de
Bouwbeurs brengt deze sfeer, het warme gevoel en de beleving onder de aandacht.

Loopbaanplein

Jouw carrière een boost geven? Op zoek naar aanvullende scholing, de beste opleiders, detacheerders en uitzendbureaus in de bouw. Je vindt het allemaal op het BouwBeurs Loopbaanplein.

Start-Up straat

In de BouwBeurs Start-Up straat maak je kennis met die bedrijven die de stap naar zelfstandigheid hebben gezet. Omdat er een nieuw briljant idee ontstond, een prachtige innovatie de kop op stak of gewoon omdat het tijd was om je eigen ding te doen.

Tegelplein

Op het BouwBeurs Tegelplein haal je de laatste informatie en toepassingen van belang voor de tegelzetter. Vooraanstaande bedrijven geven voorlichting en er zijn continu product- en projectpresentaties.

Naar het Tegelplein

Studentendagen

Maandag 6 en dinsdag 7 februari zijn de BouwBeurs Studentendagen. Dan kun je als aankomend talent kennis maken met alles wat de bouw zo geweldig maakt. Ga in gesprek met exposanten, bekijk de laatste innovaties en productontwikkelingen en ga vol nieuwe kennis en inspiratie weer naar huis. We bouwen samen aan de toekomst!

Diverse routes

Tijdens BouwBeurs 2023 kun je diverse routes over de beursvloer volgen. Zo mis jij geen belangrijke ontwikkelingen bij het volgen van de innovatieroute en kom je alles over duurzaamheid te weten via de duurzaamheidsroute.

De deelnemende exposanten zijn te herkennen aan het logo en ook in de app vind je de routeoverzichten. Wel zo makkelijk!