Exposantennieuws, Nieuws 9 september 2020

Bloqz: Complete, duurzame en betaalbare woningen van Olcas

Specialisten in bouwen met prefab beton Olbecon en Olcas komen in februari naar de BouwBeurs. “Wij hebben een goed verhaal te vertellen over bouwen met prefab beton”, zegt directeur Johan Oltvoort. “Dat willen wij graag delen met bestaande en potentiële klanten. Wij maken onze relaties graag deelgenoot van bestaande en nieuwe ervaringen op het gebied van vloeren, wanden en casco’s en de BouwBeurs is daarvoor een zeer geschikte beurs.”

Bloqz

“Ook deze editie hebben wij weer veel te delen”, gaat Oltvoort verder. “Wij willen graag vertellen over Bloqz: Complete, betaalbare, duurzame woningen van prefab beton die verwarmd én gekoeld worden vanuit de betonconstructie. Woningbouw volgens het bloqz-concept is 100% in prefab en samengesteld uit elementen van producenten die al jarenlang hun kwaliteit en kennis in prefab hebben bewezen. Het mooie is dat Bloqz korte bouwtijden garandeert, demontabel is en elders weer op te bouwen is. Circulariteit in optima forma.”

Oltvoort: “Wij zijn er trots op dat wij de eerste modelwoning in februari hebben kunnen openen, maar ook op ons nieuwe kantoor waar wij bij de bouw gebruik hebben gemaakt van betonnen sandwichpanelen met steenstrips en rietstructuur. Voorspannen liggers, kolommen, cascowanden en kanaalplaatvloeren. Tijdens de BouwBeurs vertellen wij graag hoe dit allemaal tot stand kwam.”

Veilig

“Door met ons verkoopteam naar Utrecht te gaan nemen we het meest kostbare van onze organisatie mee”, gaat Oltvoort verder. “Op onze stand zullen we geheel volgens de regels van het RIVM werken. De Bouwbeurs wordt geheel conform de regels georganiseerd en we gaan er van uit dat bezoekers hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Op deze manier is het veilig om de beurs te bezoeken en hebben wij er alle vertrouwen in. Wij zien er naar uit om iedereen weer te ontmoeten.”

Ook interessant