Exposantennieuws, Nieuws 9 september 2020

Je voelt je beter met natuurlijk licht. Skylux brengt het binnen

Het is gratis en in overvloed aanwezig. Het draagt bij aan je welzijn, je gevoel van comfort en heeft een positieve invloed op hoe je je voelt. Natuurlijk licht.

Belgisch marktleider Skylux is de partij om mee om de tafel te gaan zitten als je echt op zoek bent naar meerwaarde voor je project. Of dit nu een industriële omvang heeft, of op kleinere schaal, een nieuwbouw of renovatieproject. “Samen met de klant bekijken wij hoe natuurlijk daglicht op de voordeligste manier geïntegreerd kan worden in leef- en werkruimtes”, zegt Veronique Mattheeuws, Marketing manager bij Skylux. “Via onze lichtkoepels en lichtstraten voor platte daken en dakramen voor hellende daken optimaliseert Skylux daken van woningen en in de industrie. Doel is altijd dat gebruikte materialen makkelijk inzetbaar zijn en eenvoudig te plaatsen. Zonder concessies te doen op het gebied esthetiek, voldoen wij steeds aan de strengste energienormen.”

BouwBeurs 2021

Skylux, fabrikant van natuurlijke daglicht oplossingen, doet mee aan BouwBeurs 2021. Mattheeuws: “We geloven nog steeds in een beursconcept, ondanks de uitdagingen als gevolg van Covid-19. Uiteraard wensen wij aan prospecten en klanten onze nieuwigheden te presenten. Wij merken dat klanten persoonlijk contact nog steeds heel belangrijk vinden en daarom willen wij er bij zijn in februari. De BouwBeurs gaat door op een veilige manier, dus we kijken er alvast naar uit.”