Exposantennieuws, Nieuws 18 september 2020

Komt Recticel Insulation met breaking news tijdens BouwBeurs 2021?

Isolatiespecialist Recticel Insulation komt in februari 2021 naar de BouwBeurs in Utrecht.
Tijdens de beurs laat Recticel weer eens zien wat de voordelen zijn van hoge kwaliteit materialen, gecombineerd met jarenlange ervaring als betrouwbare isolatiepartner voor zowel nieuwbouw en renovatie.

Hot news?

“Recticel komt mogelijk met groot en breaking nieuws”, belooft Benedikt van Roosmalen, commercial director bij Recticel Insulation. Wat dat nieuws is, wil hij nog niet zeggen.

“Maar het gaat best ver”, vervolgt Van Roosmalen. “Verder dan onze vacuüm isolatie met een warmtegeleidingscoëfficiënt van slechts 0,006 W/mK.

Echt hot news: door de Corona heeft het in het voorjaar 2020 wel vertraging opgelopen maar het is nog haalbaar om voor de beurs klaar te zijn.
Natuurlijk is het productenpakket van Recticel aanwezig op de stand en staan onze specialisten klaar om uitgebreid vragen te beantwoorden.”
“Kom vooral ook bij ons langs met vragen over de BENG die 1 januari 2021 van kracht wordt”, gaat Van Roosmalen verder. “of over de aanstaande wet Kwaliteitsborging.
Recticel heeft de antwoorden voor u klaar. Want: Als je isoleert, doe het dan in één keer goed.”

Veilig en verantwoord

Van Roosmalen: “Ook in deze corona-tijden zijn wij ervan overtuigd dat de beursorganisatie voor een veilig en verantwoord evenement zal zorgen. Graag tot februari!”