Exposantennieuws, Nieuws 1 september 2020

SnagR: procesintegratie waar je blij van wordt

“In RDrive is het bedrijfsproces van de klant leidend”, zegt Nikkie Herbrink, Managing director bij SnagR Europe. “Het is dus niet zo dat bestaande bedrijfsprocessen moeten worden aangepast, omdat wij nu eenmaal ons systeem op een bepaalde manier hebben vormgegeven.”

Veelzijdige projecttool

Rdrive is de tool van SnagR, die het mogelijk maakt alle project gerelateerde processen op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, veiligheid en bouwplaatsbeheer te digitaliseren. Daardoor wordt het mogelijk een brede range aan informatie en workflows te automatiseren. Met Rdrive kun je deze gegevens vastleggen, analyseren en rapporteren. Helemaal zoals de klant dat wil.”

Stapels papier

Architect Graham Henderson richtte in 2008 SnagR op. Hij was het zat om steeds weer met hele stapels papier en gereedschappen naar bouwprojecten te moeten gaan. Dat kon veel efficiënter. Door de snelle ontwikkeling van de technologie, de komst van krachtige mobiele apparatuur en de kennis van Henderson kon SnagR ontstaan. Juist omdat ieder project anders is, is SnagR ontworpen om in hoge mate aanpasbaar te zijn. Met SnagR kon je al op locatie gegevens verzamelen, die gebruikt kunnen worden in op maat gemaakte rapporten en bijvoorbeeld KPI-dashboards. En nu is het dus tijd voor de next-generation SnagR, RDrive, waarbij de flexibiliteit enorm toegenomen is. Wie, wanneer, wat vastlegt is aan te passen op basis van het proces van de gebruiker.

Tijdens de BouwBeurs

Herbrink: “Kom bij ons langs op de beurs en wij laten graag zien hoe wij kunnen helpen met het digitaliseren van uw processen, zoals kwaliteitsborging, veiligheid, uitvoerdersdagboeken, opleveringen, beheer en nog veel meer.”

Contact

“Ons systeem is flexibel, maar wij als personen zijn dat ook. Zeker in deze tijd is het niet meer vanzelfsprekend om fysiek bij elkaar te gaan zitten om te overleggen. Het is voor ons juist vanzelfsprekend om ook digitaal te kunnen overleggen als iemand zich daar prettiger bij voelt.” zegt Herbrink. “Ook op de bouwbeurs worden alle maatregelen getroffen om u veilig een mooie beurs te kunnen geven, maar we houden ook zeker rekening met uw eigen veiligheidsnormen op onze stand.”