BouwBeurs R & D

 

Dit jaar is er op de BouwBeurs een nieuw gespecialiseerd programma met focus op innovatie: BouwBeurs R&D. Hier vind je de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer.

Thema's en ambassadeurs - elke dag een andere invalshoek
Het inhoudelijke programma van BouwBeurs R&D is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met architecten en bouwkundig ingenieurs. Elke dag realiseert een andere ambassadeur -in samenwerking met het team van BouwBeurs- en de themasponsor een levendig programma. In de ochtend zijn lezingen van visionairs, trendsetters en rekenmeesters aan de orde. In de vroege middag komen projecten en ervaringsdeskundigen aan het woord. Aan het eind van de beursdag is elke dag een Themapitch & Netwerkborrel. Om de onderwerpen nog eens even scherp te krijgen en een goed verhaal aan elkaar te kunnen vertellen.
>> Bekijk hier de thema's en ambassadeurs

Themaroutes
Om ook elders op BouwBeurs de nodige kennis op te halen, hebben we speciale themaroutes uitgezet. Zo loop je langs exposanten die je meer kunnen vertellen over het specifieke thema, aan de hand van een selectie door de thema-ambassadeur. De themaroute is elke dag te lopen.
>> Bekijk hier alle routes 

Projecten Expo
Mis ook de Projecten Expo niet! Hier worden in detail drie projecten die momenteel in uitvoering zijn getoond: een renovatieproject, een nieuwbouwproject en een stukje infrastructuur. Met de projectpartners van deze projecten is een expositie ingericht met mock-ups, maquettes, producten, materialensamples, video’s en heel veel beeldmateriaal in de vorm van (detail) tekeningen en schema’s.
>> Lees hier meer over de Projecten Expo

Het R&D TechForum en Lounge
Midden in hal 9 is ruimte gemaakt voor het programma van BouwBeurs R&D. Studenten van ArtEZ Academie van Bouwkunst maakten een ontwerp voor een groen paviljoen, waarin het TechForum, de Projecten Expo en de R&D Lounge zijn geïntegreerd. Het is een ontmoetingsplaats, een plek om kennis te delen en te maken. En om een hapje te eten of iets te drinken - in een bijzondere setting tussen het groen.
>> Bekijk hier het programma

 

 
 
 
 • BouwBeurs-RD

  Projecten Expo

  27 december, 2018
  Drie projecten worden tot in het detail-op-ware-grootte uitgeplozen in de Projecten Expo, een onderdeel van BouwBeurs R&D.

  Lees meer >>

 • BouwBeurs-RD

  Programma R & D

  27 december, 2018
  Het inhoudelijke programma van BouwBeurs R&D is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met architecten en bouwkundig ingenieurs. Elke dag realiseert een andere ambassadeur -in samenwerking met het team BouwBeurs- en de themasponsor een levendig programma. 

  Lees meer >>

 • r&d workshop

  Een Groene Oase als BouwBeurspaviljoen

  20 november, 2018
  Hal 9 vormt het kloppend hart van BouwBeurs R&D. En dat is de reden dat wij architecten in opleiding hebben gevraagd om voor BouwBeurs R&D de Lounge en het TechForum te ontwerpen.

  Lees meer >>

 • BouwBeurs-RenD

  BouwBeurs R & D

  26 oktober, 2018
  Een nieuw uitgekiend programma met de focus op innovatie. Hiermee maakt BouwBeurs R&D de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer. 

  Lees meer >>


-->