BouwBeurs R & D

BouwBeurs-RenD

Speciaal voor Architecten en Bouwkundig Ingenieurs. Een nieuw uitgekiend programma met de focus op innovatie. Hiermee maakt BouwBeurs R&D de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer. 


Ontdek ontwikkelingen in de bouw op de beursvloer

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten in de bouwbranche. Aan de hand van een dagthema krijg je op een heldere manier uitleg van je eigen vakgenoten. Bovendien maak je direct kennis met -voor dit onderwerp relevante- leveranciers op de beursvloer.

Wat kun je verwachten?
Hal 9 vormt het kloppend hart van BouwBeurs R&D. In de R&D Lounge kun je kennismaken met vakgenoten en je netwerk vergroten. In het TechForum zijn doorlopend lezingen en andere inhoudelijke sessies. Deze hebben een directe link met exposities als de Projecten Expo. Én met de speciaal uitgelegde routes langs exposanten met thema-of projectgerelateerde innovaties. 

Een enorme plattegrond wijst de weg over de hele beursvloer, waarbij bezoekers hun tips voor beursbezoek kunnen delen door zogenoemde 'hotspots' aan te geven.

Ambassadeurs bepalen de thema’s 
Elk dagthema heeft een persoonlijk ambassadeur. Dit is bijvoorbeeld een architect of bouwkundige. Hij/zij bepaalt het complete programma voor die dag. De inhoud van de lezingen, de te bespreken projecten en de route langs de exposanten.

Voor wie? 

Uit de markt blijkt dat architecten, bouwkundig ingenieurs en anderen steeds meer op zoek zijn naar nieuwe oplossingen en technisch vernuft. Dus ben jij benieuwd naar ervaringsverhalen van collega's. Zie je op een beurs graag mock-ups, bouwsystemen op ware grootte en tactiele productpresentaties. Kies je thema en sluit aan. Want dankzij een aansprekend lezingenprogramma, een heldere indeling van de beursvloer met thematische routebeschrijvingen langs exposanten is dit het moment om innovaties te ontdekken en je netwerk uit te bouwen. 
 
 
BouwBeurs

-->