Een Groene Oase als BouwBeurspaviljoen

r&d workshop

Een nieuw uitgekiend programma met de focus op innovatie. Hiermee maakt BouwBeurs R&D de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer.

Dat vraagt om een bijzonder ontwerp
Hal 9 vormt het kloppend hart van BouwBeurs R&D. En dat is de reden dat wij architecten in opleiding hebben gevraagd om voor BouwBeurs R&D de Lounge en het TechForum te ontwerpen.

Workshop
Vier teams van bouwkundestudenten (uit Arnhem, Delft, Rotterdam en Den Haag) hebben in een intensieve workshop van één dag hun creativiteit en ontwerpvaardigheden losgelaten op deze bijzondere opdracht. De begeleiding werd verzorgd door ervaren architecten en bouwkundig ingenieurs. Toeleveranciers van bouwmaterialen legden uit hoe de studenten deze konden toepassen.

De winnaars 
Het winnende ontwerp is van het Arnhemse team. Het schept de sfeer van een groene oase, dankzij een heuvellandschap compleet met begroeide gevelpanelen.

Bekijk de video voor een indruk van deze zeer geslaagde workshop. En kom op 4 - 8 februari naar BouwBeurs want dan is het paviljoen daadwerkelijk gerealiseerd!

 » Lees hier meer over BouwBeurs R & D

 

 » Lees hier meer over BouwBeurs R & D

r&d workshop

r&d workshop

r&d workshop

r&d workshop

-->