Gezonde gebouwen, werken met licht en lucht

Themaroute BouwBeurs R&D woensdag 6 februari 2019
Thema Ontwerpen met Licht & Lucht

Ekozijn
Hal 7, stand F065
LINEA iQ uitvoering Venster Lucht is een venster dat automatisch, zonder elektronica, ingewikkelde controle en stroomverbruik ventileert. Ekozijn gebruikt Accoya hout voor de kozijnen.

Duco Ventilation & Sun Control
Hal 8, stand E072
In alle ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie en zonweringsystemen staat gezondheid centraal. Duco toont een uitgebreid gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering. Hun slogan: ‘Duco, Home of Oxygen’.

R&D Lounge
In het hart van hal 9 is dit de plek om collega’s te ontmoeten en tijd te nemen voor een hapje en een drankje. Haal hier ook de informatie voor een volgende themaroute over BouwBeurs.

VELUX Nederland
Hal 9, stand B040
De passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van het bedrijf VE-LUX en tot op de dag van vandaag de belangrijkste drijfveer. Velux toont de campagne Indoor Genera-tion, ter bewustwording van de urgentie van een gezond binnenklimaat.

Luxlight
Hal 9, stand A100
Producent en leverancier van grootformaat platdakramen voor woningen. Illumy by Luxlight is een platdakraam met geïntegreerde led-verlichting en Crystall HR++ triple glazing.

Mobilane
Hal 9, stand D031
De missie van Mobilane is het bouwen van groen. Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bij-voorbeeld door gebrek aan ruimte, bieden de toepassingen van de kant & klaar groensystemen van Mobilane nieuwe mogelijkheden. Mobilane heeft ook een groen aandeel in het TechForum, R&D Lounge en de entree van Hal 9.

Glasplein
Hal 10, stand A011 en A022
De vele mogelijkheden van glas wordt tentoongesteld op het GlasPlein: interieurglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, thermische isolaite, constructief glas en schakelbaar glas. Deze producten worden gecombineerd met ‘elevator pitches’ gepresenteerd door het Kenniscentrum Glas op het podium van het GlasPlein.

Vlakkelichtkoepel - Heruvent
HAl 11, stand B010
Het nieuwe, Bedienbare Daklicht gaat traploos open en dicht en heeft een ruime ventilatieopening van 25 cm. Het Beloopbaar Daklicht is verkrijgbaar op iedere maat binnen een interval van 5 cm, tot een maximale grootte (dagmaat) van 2 vierkante meter.

Intura
Hal 11, stand F083
Nieuw in Nederland: de Intura PGX B6 SpherLine met bolvormig glas, voor daken tot een helling van 0 tot 15°. Het ronde platdakraam LAMILUX CI-System glaselement F100 werd bekroond met de Red Dot Award

Sempergreen
Hal 11, stand G036
Kweker in hart en nieren: een organisatie die de kwaliteit van leven wil verbeteren door innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad. Met groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking.

-->