Themaroute Industrialisering & digitalisering

Themaroute BouwBeurs R&D maandag 4 februari 2019
Thema Digitalisering & Industrialisatie

Construsoft
Hal 8, stand D040
Met Trimble Buildings-software biedt Construsof digitale gereedschappen en uitgebreide (online) services voor implementatie, gebruik en ontwikkeling.

Dalux
Hal 8, stand E015
Voor ondersteuning en het faciliteren digitale processen in de bouw, met onder meer de Dalux BIM Viewer en andere tools om multidisciplinaire processen (on site) te monitoren.

Arkey
Hal 8, stand D058
Leverancier van 2D/3D CAD systemen, BIM modeller Adomi en IFC viewer Areddo.  Abico is een complete en volledig met Adomi geïntergreerde BIM content-bibliotheek met meer dan 300.000 producten.

CADez
Hal 9, stand A070
CADez is distributeur van ARC+, Unicorn Render, CADexe en CADez workstations. Met Unicorn biedt CADez softwarevoor renderings, animatie, virtual reality panorama en video, ook VR-oplossingen voor Oculus Rift.

R&D Lounge
In het hart van hal 9 is dit de plek om collega’s te ontmoeten en tijd te nemen voor een hapje en een drankje. Haal hier ook de informatie voor een volgende themaroute over BouwBeurs.

Canon Nederland
Hal 9, stand A099
Slimmer BIMmen door visuele samenwerking. Met een reeks innovatieve producten en technologieën om informatie eenvoudiger te delen en effectiever te communiceren, ondersteunt Canon lean werken en BIM.

Archidat Bouwformatie
hal 9, stand A110
Het delen van kennis staat centraal: op BouwBeurs wordt het handboek BouwdetailWijzer BENG 2020 gepresenteerd, met een uitgebreid onderzoek, waarin de impact van BENG op de bouwkosten en detaillering in beeld wordt gebracht.

ISD Benelux
hal 9, stand A041
Met softwareoplossingen HiCAD en HELiOS levert ISD een platform voor de optimalisatie van engineeringprocessen, waaronder de engineering van gevels.

De Meetzaak
Hal 12, stand F131
Nauwkeurige metingen en actuele gegevens zijn essentieel. Door meetsensoren, software en randapparatuur voor het bewerken van randgegevens te combineren, zijn 3D in-picture metingen met professionele nauwkeurigheid in realtime mogelijk.

ED Controls
Hal 9, stand A095
Ed Controls is een applicatie die ondersteunt bij heldere communicatie tussen alle projectpartners en werkt online en offline. Projectpartners gebruiken de applicatie gratis gebruiken voor het ontvangen en afmelden van actiepunten.

 

 

-->