Themaroute Stedelijke vernieuwing

Themaroute BouwBeurs R&D dinsdag 5 februari 2019
Thema Stedelijke Vernieuwing

Reppel
Hal 7, stand B066
Met de LEWIS zwaluwstaartplaten en MAX 4 wapeningsplaten is het mogelijk om voor alle te re-noveren houten constructievloeren een oplossing te vinden.

Aquaberg
Hal 7, stand D032
Gespecialiseerd in afvoerputten, douchegoten, tegelputten, renovatieputten en industrieputten. Ex-tra aandacht op de BouwBeurs voor woningbouw en renovatie. Voor het interieur: douchegoten met design-roosters.

Compofloor
Hal 7, stand F091
Een eenvoudig, duurzaam en energie-reducerend vloersysteem, dat een niet geïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer vervangt door een comfortabel, luchtdicht vloersysteem.

Vilton
Hal 8, stand C088
Expert in lucht- en waterdicht bouwen, funderen én in trillings- en ruimteakoestiek. Presenteert op de Bouwbeurs het totaalconcept ’Silent Building’: de belofte voor een stil gebouw.

R&D Lounge
In het hart van hal 9 is dit de plek om collega’s te ontmoeten en tijd te nemen voor een hapje en een drankje. Haal hier ook de informatie voor een volgende themaroute over BouwBeurs.

Faay Vianen
Hal 9, stand C054
Biobased scheidingswanden op basis van vlasscheven, een restproduct van de linnen-, papier- en lijnolieproductie. De wanden krijgen daardoor uitzonderlijke bouwfysische eigenschappen: stootvast, brand- en geluidswerend, thermisch isolerend. Nu ook in Kingsize formaat.

Projecten Expo BouwBeurs R&D
Hal 9
2ndSkin is een concept voor de renovatie van galerijflats, waarvoor de eerste pilots in Vlaardingen zijn afgerond. Op de Expo in hal 9 staan elementen op ware grootte en toelichting door veel betrok-ken partijen.

Vebo Beton & Staal
Hal 9, stand C066
Traditionele balkons, maar ook slanke en lichte balkons van hogesterktebeton en de fraaie BAL-QOON®. Op de stand vier demo-set-ups: nagebootste ‘stukjes praktijksituatie’.

Paviljoen Hang- en Sluitwerk
Hal 10
In samenwerking met de VHS staan bedrijven branchebepalende bedrijven bij én met elkaar op het Paviljoen Hang & Sluitwerk in hal 10.

Fakro
Hal 11, stand A030
FAKRO draagt bij aan de ontwikkeling van een Prefab Geïntegreerd Multifunctioneel Energiedak (PRIME). Naast de (slimme) dakramen zorgt FAKRO in dit project ook voor het Innoview kozijn in de dakkapel, de waterdichtheid van de rand en de nokafwerking.

Recticel Insulation
Hal 11, stand A044
Doeltreffende isolatieoplossingen met polyurethaan. Recticel presenteert Xentro® technology met een zeer gunstige lambdawaarde van 0,019 W/mK. Nieuw: Euroroof Reno: een isolatieoplossing voor bestaande hellende daken.

Borgh
Hal 12, stand B060
Facafix is een compleet en efficiënt systeem voor gevelisolatie en afwerking. Geschikt voor na-isolatie en nieuwbouw. Nieuw is de Facafix gevelschroef, ontwikkeld door Borgh.

-->