Verantwoord omgaan met water en energie: dat kan met het complete Crometta programma van hansgrohe!

Het Crometta productassortiment bestaat uit hand- en hoofddouches, douchesets en showerpipes en kan bijzonder goed voor projecten worden ingezet. Met de water- en energiebesparende EcoSmart varianten voldoen de Crometta doucheproducten aan de toenemend strenge richtlijnen voor duurzaam bouwen en renoveren.

Het hansgrohe Crometta assortiment maakt het verschil:
- Waterbesparend comfort met de EcoStop technologie, waarmee slechts 10 liter water per minuut wordt verbruikt.
- Extra veilig is de SafetyStop temperatuurbegrenzing: pas na het indrukken van de knop kan de temperatuur warmer dan 40°C worden gedraaid. Bovendien kan vooraf de maximale warm water temperatuur worden ingesteld, tegen verbranding aan heet water.
- Dankzij de antikalk functie QuickClean kan de douche eenvoudig worden schoongemaakt en is jarenlang comfort gegarandeerd.
- hansgrohe premium kwaliteit tegen een lage prijs. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld duizendvoudig gebruik in hotel badkamers. Planners en architecten kunnen hun klanten enthousiasmeren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
- Breed assortiment met omvangrijk producten palet. Zo bieden de showerpipes vele aantrekkelijke installatie oplossingen voor bad, douche of renovatie.

Link naar exposant http://expomatch.bouwbeurslive.nl/exhibitor/83194
Standnummer: 7.D062
-->