"Wij werken met de meest moderne bouwmanagement software"

Ramon: "Als Controller ben ik voortdurend bezig om te zoeken naar oplossingen die ervoor zorgen dat wij sneller, efficiënter en overzichtelijker kunnen werken. Zo zijn wij enkele jaren geleden begonnen met het gebruiken van moderne communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets. Deze communicatiemiddelen hebben ontzettend positief bijgedragen aan onze manier van werken. Wij hadden echter het gevoel dat er nog winst te behalen viel, wij maakten namelijk gebruik van meerdere systemen. Zodoende zijn wij onze zoektocht begonnen naar een totaaloplossing, waarin wij alles in één systeem konden bundelen.

Deze totaaloplossing hebben wij gevonden in het softwarepakket van bouw7 uit Dokkum. Bouw7 heeft ervoor gezorgd dat onze communicatie en processen over- en inzichtelijk zijn voor al onze medewerkers.”

Dennis Kok, directeur Gils Bouw, Service & Onderhoud: “Vanuit alle lagen van onze organisatie hoor ik positieve geluiden wat betreft het werken met bouw7. Door te werken met één systeem, is het voor iedereen inzichtelijk wat er moet gebeuren, wat er verwacht wordt en wat de stand van zaken is. De communicatie tussen de collega’s op de kantoren en op de locaties verloopt, sinds het gebruik van bouw7, aanzienlijk soepeler. Alle medewerkers hebben namelijk dezelfde overzichten op hun bureau of in hun broekzak op locatie.

Doordat alle informatie realtime en overal opvraagbaar is, zijn er minder misverstanden tussen collega’s en worden er minder fouten gemaakt.”

Link naar exposant http://expomatch.bouwbeurslive.nl/exhibitor/84056
Standnummer: 8.E036
-->