Uitgelicht

 

 • Routeflyers

  3 februari, 2019

  We hebben speciale routes samengesteld in samenwerking met een aantal exposanten. Loop gericht de beursvloer over en bezoek exposanten met aanbod dat bij je past. Je kunt je route zelf samenstellen. Ook de activiteiten mag je zeker niet missen. We hebben in totaal 3 verschillende routes.

  Lees meer >>

 • Experimenteel Beton toont spannende prototypes

  28 januari, 2019

  Beton grijs, saai en zwaar? Niets is minder waar. Kom kijken naar prototypes uit de workshop Experimenteel Beton en oordeel zelf over de 'vlaflip', 'dubbeldubbel gekromd beton', 'glowcrete' en 'pykrete'.

  Lees meer >>

 • BouwBeurs

  Theater Croesezaal: De Energietransitie

  24 januari, 2019

  Energietransitie is een hot thema. Vandaar dat er op de BouwBeurs volop aandacht voor is. Onder andere met verschillende interessante sessies in Theater Croesezaal. Ook benieuwd naar de toekomst?

  Lees meer >>

 • Word Cobouwvakker van de dag

  Cobouwvakker van de dag

  18 januari, 2019
  In het BouwBeurs Café maak je kans om de Cobouwvakker van de dag te worden. CobouwVak test de bouwkundige vaardigheden en kennis. Ben je de snelste en/of de slimste?

  Lees meer >>

 • BB-glasplein

  Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het GlasPlein

  14 december, 2018
  Van 4 - 8 februari presenteert de glasbranche zich op de BouwBeurs. Op het GlasPlein worden de verschillende mogelijkheden en aspecten van glas gepromoot. 

  Lees meer >>

 • BouwBeurs-hang-en-sluitwerk

  Paviljoen Hang & Sluitwerk

  28 november, 2018

  In 2017 maakt de sector hang- en sluitwerk een comeback op de BouwBeurs. En deze editie zijn ze op volle sterkte weer terug!

  Lees meer >>

 • r&d workshop

  Een Groene Oase als BouwBeurspaviljoen

  20 november, 2018
  Hal 9 vormt het kloppend hart van BouwBeurs R&D. En dat is de reden dat wij architecten in opleiding hebben gevraagd om voor BouwBeurs R&D de Lounge en het TechForum te ontwerpen.

  Lees meer >>

 • Bouwbeurs-nieuwscafe

  BouwBeurs Nieuwscafé

  29 oktober, 2018
  'Klantenluisteraar' Frans Reichardt is tijdens de BouwBeurs de waard van ons Nieuwscafé. Behalve dat hij naar iedereen luistert, is hij ook 'anchorman' van onze live-uitzendingen. Want elke dag interviewt hij kopstukken, fabrikanten en ondernemers uit de bouwbranche. 

  Lees meer >>

 • BB-houtpaviljoen

  Houtpaviljoen groter dan ooit

  26 oktober, 2018
  Het Houtpaviljoen keert ook in 2019 weer terug. In hal 10 is maar liefst 200 m2 gereserveerd. Net als voorgaande edities is het Houtpaviljoen een initiatief van bedrijven en organisaties uit het brede houtvak in zowel Nederland als daarbuiten.

  Lees meer >>

 • BouwBeurs-RenD

  BouwBeurs R & D

  26 oktober, 2018
  Een nieuw uitgekiend programma met de focus op innovatie. Hiermee maakt BouwBeurs R&D de nieuwste ontwikkelingen en spraakmakende projecten zichtbaar op de beursvloer. 

  Lees meer >>

 • BouwBeurs-cafe

  BouwBeurs Café

  26 oktober, 2018
  Waar kan je op je gemak je bezoek voorbereiden met een kop koffie? Even zitten om te overleggen? Gezellig de beursdag afsluiten met een biertje en een goede hap eten? Dat kan allemaal in het BouwBeurs Café.

  Lees meer >>

 • Bouwbeurs-activiteiten

  Studentenprogramma

  10 januari, 2017
  Mensen maken het in de bouw. En er is genoeg te bouwen. Maar waar halen we die mensen vandaan?

  Lees meer >>

RSS

-->