BouwBeurs Café

BouwBeurs-cafe

Waar kan je op je gemak je bezoek voorbereiden met een kop koffie? Even zitten om te overleggen? Gezellig de beursdag afsluiten met een biertje en een goede hap eten? Dat kan allemaal in het BouwBeurs Café. Het café heeft meer dan 500 zitplaatsen, een prima keus van eten & drinken en ligt in het hart van de beurs. Je kunt er de hele dag terecht en we blijven open tot een uur na beurs. 

Live muziek met RadioNL
Goede muziek is essentieel in een café. Daarom wordt de muziek in het BouwBeurs Café verzorgd door RadioNL. De weken voorafgaand aan de beurs staat RadioNL al in het teken van de bouw en BouwBeurs. En tijden de beurs zullen er live uitzendingen zijn vanaf de beursvloer, de echte RadioNL VIP-trailer en diverse artiesten op het podium. De live muziek start vanaf een uur of 3 in de middag. En op vrijdag zelfs al om 12 uur, tot een uur of 3.

Maandag 4 februari
- Alex
- Stef Ekkels
- Helemaal Hollands
- Havenzangers 

Dinsdag 5 februari
- Gerard Joling
- Mick Harren
- Yosee
- Lytse Hille 

Woensdag 6 februari
- Ferry de Lits
- Raymon Hermans
- Pascal Redekker
- Wimmie Bouma 

Donderdag 7 februari
- Frans Bauer
- Henk Damen
- Dario
- Vinzzent 

Vrijdag 8 februari
- Frank van Etten
- Henk Bernard
- Robert Pater

Bekijk het volledige schema op www.radionl.fm.

Cobouwvakker van de dag
In het BouwBeurs Café maak je kans om de Cobouwvakker van de dag te worden. CobouwVak test de bouwkundige vaardigheden en kennis. Ben je de snelste en/of de slimste? Dan maak je kans om dagwinnaar te worden en een mooie prijs te winnen. Kom met je collega's naar de stand van CobouwVak in het BouwBeurs Café en laat zien wat je kunt. 

Locatie | Het BouwBeurs Café staat duidelijk aangegeven en is bereikbaar via hal 7 en hal 12. 

BouwBeurs-cafe


-->