Houtpaviljoen groter dan ooit

BB-houtpaviljoen

Het Houtpaviljoen keert ook in 2019 weer terug. In hal 10 is maar liefst 200 m2 gereserveerd. Net als voorgaande edities is het paviljoen een initiatief van acht bedrijven en organisaties uit het brede houtvak, in zowel Nederland als daarbuiten. Allemaal ondernemers die hout een warm hart toedragen en de krachten bundelen op het Houtpaviljoen. 

Hout is immers betrouwbaar, flexibel, gevarieerd, hightech en milieuvriendelijk bouwmateriaal van hoge kwaliteit. Het Houtpaviljoen brengt deze sfeer, het warme gevoel en de beleving onder de aandacht. En natuurlijk is er op donderdag 7 februari de daverende Houtborrel.

Founders
Het Houtpaviljoen maakt nu voor de derde keer zijn opwachting op de BouwBeurs. Dit is te danken aan de inspanningen van een groep 'founding fathers'. Dit zijn Patrick Assink (Assink Hout), Niels Peltenburg (Scantimber/Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC Nederland), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC/MTCS), Maarten van de Voort (Het Houtcollectief) en Marleen van Herwijnen (vakblad Houtwereld). 

Bouwen op hout!
Met als titel ‘Bouwen op Hout!’ maken de founders met het Houtpaviljoen een vuist. En dat doen ze niet alleen. Een groot aantal ondernemingen participeren in een sponsorship. Op het Houtpaviljoen ontmoet je meer dan 60 deelnemers. Partijen als Europly Woodproducts, Gooskens Hout / Mevo, Het Wapen, Heuvelman Hout, Lambert van den Bosch, Marwood Ltd, Ztyl Houten Sierlijsten, Lemahieu en Houtwerf.

Locatie | Hal 10

BouwBeurs

-->