Studentenprogramma

Bouwbeurs-activiteiten

De bouw zit te springen om goede, gemotiveerde vakmensen. Daarom kunnen leerlingen van het vmbo en mbo maandag 4 of dinsdag 5 februari op de BouwBeurs zelf ondervinden of zij geschikt zijn voor de bouw. Ook deze editie is er weer een samenwerking tussen de BouwBeurs en het Platform vmbo BWI

Een route met opdrachten

Elke student krijgt een opdrachtenformulier. De opdrachten zijn samengesteld in samenwerking met verschillende exposanten. De geselecteerde exposanten zijn er ook op voorbereid om leerlingen te ontvangen. Door alle opdrachten te doen, ervaart de leerling de hele BouwBeurs. Hierdoor krijgen zij een goede indruk wat de bouw vakmatig te bieden heeft.

Jij als docent ontvangt natuurlijk een antwoordenblad. Hiermee kun je de opdrachten beoordelen. Ook krijg je een goodiebag waarmee je de winnaar van je groep kunt huldigen!

Ben je docent aan het vmbo of mbo?

Kom dan met je leerlingen naar de BouwBeurs.
» Meld hier jezelf en je leerlingen aan via de registratiesite. Geef duidelijk aan of je maandag of dinsdag wilt komen en welke tijd je komt.

Programma

De docent kan kiezen uit maandag 4 of dinsdag 5 februari. De starttijden zijn 09.30 uur, 09.45 uur, 10.00 uur, 10.15 uur of 10.30 uur. Er is voor deze fasering gekozen omdat we daarmee de leerlingen aandacht kunnen geven en er samen met de exposanten een leerzame dag van kunnen maken.

BouwBeurs Studentenprogramma

Hoogwaardig bouwen stelt hoge eisen aan vakbekwaamheid. Wil je een ontwerp dat op papier hoog scoort in de praktijk goed uitvoeren? Dan heb je vakmensen nodig. En de techniek dendert voort. Wat je een paar jaar geleden op school hebt geleerd, is nu al achterhaald. Je moet dus opleiden en bijscholen naar een kwalitatief hoger niveau. Met het studentenprogramma BouwBeurs 2019 voor vmbo en mbo laat de BouwBeurs (jonge) mensen zien wat de bouw allemaal biedt.

» Lees verder over vervoer naar de Bouwbeurs

BouwBeurs-scholieren
-->