header-poster

Contact & Route

» Contact
» Route
» Parkeren
» Contactformulier

Customer Service

T | +31 (0)30 295 29 99
E | service@jaarbeurs.nl

Adres Jaarbeurs

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Postadres Jaarbeurs

Postbus 8500, 3503 RM Utrecht

Route

Het Jaarbeurscomplex ligt direct naast het Centraal Station van Utrecht. Komt u met de auto, dan staat op de Ring van Utrecht Jaarbeurs reeds aangegeven.
Navigatieadres: Truus van Lierlaan

Parkeren

Voor afspraken op één van de kantoren
Direct om het Jaarbeurscomplex vindt u uitgebreide parkeermogelijkheden. Zie ook www.jaarbeurs.nl

Parkeren tijdens de BouwBeurs
Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. 

Zie ook jaarbeurs.nl »

Advies: volg de aanwijzingen op de bewegwijzering en tekstkarren voor beschikbaarheid parkeerplaatsen.

Jaarbeurs B.V. ontvangt recentelijk veel vragen en klachten van exposanten naar aanleiding van e-mails van Fairs & Business, Eloy Gonzalo 27, E-28010 Madrid, Spainje.

De brief van Fairs & Business suggereert bedoeld te zijn om correcties door te geven om bedrijfsgegevens up-to-date te houden voor een correcte vermelding op de website www.fairs-business.com. Hier is men, na ondertekening van de brief, gebonden aan een jaarlijkse betaling van bijna € 1.177 voor een periode van 3 jaar. 

Of u, als exposant, gebruik wenst te maken van de mogelijkheid vernoemd te worden op de website van Fairs & Business, kunnen wij natuurlijk niet voor u beslissen. 

Voor de volledigheid delen wij u mee, dat er geen enkele sprake is van samenwerking of verbondenheid tussen Jaarbeurs B.V. en Fairs & Business. Wij vinden deze mailings/post misleidend en hebben hiervan ook melding gedaan bij het meldpunt voor acquisitiefraude.

Wij vermoeden, dat Fairs & Business de adresgegevens van exposanten uit oude beurscatalogi en beursgerelateerde websites van Jaarbeurs overneemt. Wij verzekeren u, dat Jaarbeurs B.V. op geen enkele wijze samenwerkt met Fairs & Business en haar geen exposantengegevens (heeft) verstrekt. 

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen met onze afdeling Customer Service via telefoonnummer 030 - 295 59 11.


Contactformulier

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

T | +31 (0)30 295 2999
E |
salessupport@jaarbeurs.nl

Vul het contactformulier