header-poster

Op- en afbouwprocedures

Om de opbouw/demontage bij Jaarbeurs zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij iedereen vriendelijk voertuigen alvast via het Voertuig Registratie Systeem (VRS) te registreren en een tijdsslot te reserveren.

Reserveer in dit systeem een tijdvak om te laden of te lossen. Zijn er logistieke services besteld, bijvoorbeeld assistentie met een heftruck, dan staan deze op het gekozen moment klaar. Iedereen kan dus direct doorrijden en aan de slag!

Pas ter plekke bij Jaarbeurs (P2) registreren is ook mogelijk. Houd dan wel rekening met een langere wachttijd.
Na het laden/lossen kunnen personenauto’s gratis geparkeerd worden op P2.

Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze zullen worden verwijderd en de kosten hiervan zullen worden doorberekend.

Parkeren van vrachtwagens tijdens beursdagen kan op de volgende locaties:
• De Vlampijpstraat, Tractieweg en Gietijzerstraat op bedrijventerrein Cartesiusweg
• Bedrijventerrein Lage Weide
• Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid

Klik hier om te reserveren »

1e dag afbouw (na einde beurs)

Exposanten die de gehele dag op de beurs aanwezig zijn en na afloop met eigen auto/busje ook afbouwen, kunnen zich op vertoon van hun exposantenpas reeds tussen 7:00 en 13.00 uur melden op P2. Bij einde beurs ontvang je, bij het verlaten van P2, een laad- en loskaart die toegang verschaft tot de laad- en loszone van de Jaarbeurs hallen. Personenwagens en busjes worden als eerst bij de hallen toegelaten.
Leveranciers, stand bouwers en groot vrachtverkeer kunnen zich, vanaf 3 uur voor einde beurs, melden bij de Utrechtse Bazaar (Navigatieadres: Taatsendijk 6, Utrecht). Hier worden laad- en loskaarten uitgegeven die toegang verschaft tot de laad en loszone van de Jaarbeurs hallen. Zodra er ruimte is bij de hallen wordt vanaf de Utrechtse Bazaar het afbouwverkeer naar de hallen begeleid.
NB: Voertuigen die geen geldige laad- en loskaart hebben worden niet bij de hallen toegelaten.

Het is niet toegestaan om op de openbare weg te parkeren of daar te wachten tot men het terrein op kan. De openbare weg dient te allen tijde vrij te blijven.

Overige dagen

Komt u de overige dagen afbouwen, dan kunt u gebruik maken van het Voertuig Registratie Systeem (VRS) ».
Reserveer in dit systeem een tijdvak om te laden of te lossen. Zijn er logistieke services besteld, bijvoorbeeld assistentie met een heftruck, dan staan deze op het gekozen moment klaar.

Pas ter plekke bij Jaarbeurs registreren is ook mogelijk. Houd dan wel rekening met een langere wachttijd.