header-poster

Tarieven | Deelnemen editie 2019

Wat levert de BouwBeurs u op?

Als u 5 dagen investeert in de BouwBeurs dan is het voor u belangrijk om van te voren te bepalen wat uw doel is. Wat moet een stand op de BouwBeurs u opleveren? Wilt u nieuwe leads? Ligt de focus op relatiebeheer? Of juist naamsbekendheid? Graag denken wij met u mee.
U kunt exposeren op de BouwBeurs binnen elk budget. Wilt u écht opvallen en uitpakken met een prominente en royale stand? Of zoekt u juist een eenvoudige en kosteneffectieve stand die kant-en-klaar opgeleverd wordt?

» Tarieven
» Standbouw & standbouwpakketten
» Haal meer uit uw deelname aan de BouwBeurs

Tarieven

Naast het basispakket betaalt u per m² oppervlakte. Het basispakket is een vast onderdeel van de kosten van uw beursdeelname en bevat onder andere gratis relatiekaarten, bezoekregistratie met de Leadscanner App en online marketingtools zoals ExpoMatch.

» E-mail mij vrijblijvend de brochure met de tarieven
» Of stuur mij nu alvast een offerte op maat

Standbouw & standbouwpakketten

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren. Jaarbeurs levert twee standbouwpakketten: Compact en Luxe. Stands kleiner dan 21 m² worden altijd aangeboden in combinatie met een standbouwpakket. De prijzen van de pakketten staan op het tarievenoverzicht

» Mail mij vrijblijvend de brochure met de tarieven. Hierin vindt u ook een omschrijving van de standbouwpakketten

Wilt u een eigen stand (laten) bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden zijn en dat u tijdig een standbouwtekening moet te overleggen. 

Voor (extra) standinrichting kunt u terecht in het Serviceportaal.

Servicepakket

Voor extra gemak is er een servicepakket met parkeren en catering in een variant voor 1 of 2 personen. De prijzen vindt u op de tariefkaart.

» E-mail mij vrijblijvend de brochure met de tarieven.

Plattegrond

» De technische plattegrond voor de editie 2019 is beschikbaar

Op de digitale plattegrond  - alleen beschikbaar voor Internet Explorer - vindt u de indeling van de beurshallen. U ziet direct welke locaties inmiddels zijn gereserveerd, of waarop een optie rust. In de groene vakken kunt u zelf een optie plaatsen door erop te dubbelklikken. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte voor die bewuste plek. Ook vindt u op de plattegrond de technische beursindeling per hal.

Heeft u vragen of kunnen we u anderszins verder helpen, neem gerust contact op via 030 295 299 en vraag naar Oene La Gro, Tom van der Zwaag, Harold Mol.

 

Meer uit uw deelname halen?

Combineer dan uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen voor, tijdens en na de beurs. Van banners op de website tot flyeren bij de ingang. 

» E-mail mij vrijblijvend de brochure met de tarieven. Hierin staan ook alle promotiemogelijkheden


Contact

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

T | +31 (0)30 295 2999
E |
salessupport@jaarbeurs.nl

Vul het contactformulier